Tyto chutné brambůrky nás nikdy nezklamaly: Česnekové brambory pečené v troubě: Jinou přílohu už ani nepřipravuji!

  • Příprava
    6 min.
  • Vaření
    17 min.
  • Porcí
    2
  • Zhlédnutí
    1 405




V článku se dnes seznámíte s pečenými bramborami, kterým nikdo neodolá. Tyto pečené brambory zařadíte do svého seznamu oblíbených pokrmů.

Jejich chuť je úžasná a příprava bleskurychlá.

Pokud zvolíte tyto brambory jako přílohu k masu, nebudete litovat. Všechny chutě se propojí a jdou báječně dohromady.

Pokud však chuti těchto brambor nebudete mít dost, dejte si je jen tak, samotné.

Jsou fantastické na jakýkoli způsob.

Budeme potřebovat následující ingredience:

  • 400 g brambor
  • 30 g másla
  • 2 špetky rozmarýnu
  • 4 stroužky česneku
  • 40 ml olivového oleje
  • Sůl podle chuti

Takto budeme postupovat:

  1. Brambory uvařte ve slupce. Nechte vychladnout a Promáčkněte vidličkou tak, aby rozpraskali. Zapékací mísu vymažte olivovým olejem. Rozložte do mísy brambory rozpraskanou stranou nahoru. Rovnoměrně zasypte nadrobno nakrájeným česnekem.
  2. Zasypeme také solí a rozmarýnem. Máslo nakrájíme na tenké plátky a poklademe na brambory. Ještě pokapeme olivovým olejem.
  3. V předehřáté troubě pečte brambory 180 až 200 stupňů do zlatavé až červené barvy.

Máme hotovo!

Mňam!

Přejeme vám dobrou chuť.

Sdílejte tento recept na lahodné brambory is Vašimi přáteli! Určitě si také pochutnají!

zdroj: bidista.com

Vyzkoušejte také:

Tato rostlinka je doslova skutečným pokladem přírody, o kterém málokdo ví: „ŠŤÁV KYSLÝ“, hned když ho uvidíte, natrhejte si do zásoby!
Toto všechno dokážou švestky udělat s naším tělem: Je to skutečný zázrak přírody!


    Přidáváme nejlepší domácí recepty, které si rychle doma připravíte během chvíle.

    Leave a Review

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *